Basisschoolbegeleiding

Een soepele overstap naar de middelbare school: dat bereiken we samen! Luzac staat klaar om samen met u en uw school samen te werken, zodat leerlingen het beste uit zichzelf halen en goed worden voorbereid op de brugklas.

De basisschoolbegeleiding van Luzac is een goede ondersteuning voor een soepele overstap naar de middelbare school. Zonder dat leerlingen het in de gaten hebben! Van leren structureren en plannen tot spelletjes; de basisschoolbegeleiding van Luzac is niet alleen leerzaam, maar ook leuk!

Wat kunt u van de basisschoolbegeleiding verwachten?

Na schooltijd helpen wij uw leerlingen met hun huiswerk en geven we op spelenderwijs vaardigheden mee die ze goed kunnen gebruiken bij hun overstap naar groep 8 of de brugklas. Samen gaan we aan de slag met onder andere taal, rekenen, plannen en structureren. Daarnaast nemen we natuurlijk genoeg tijd voor ontspanning en spelletjes. En leerlingen hebben enkel leeftijdsgenoten om zich heen. Dat maakt het nog gezelliger!

De voordelen van de basisschoolbegeleiding:

  • Hulp bij schoolwerk;
  • Leerzame activiteiten;
  • Een groep met enkel leeftijdsgenoten;
  • De ideale voorbereiding op groep 8 of de eerste klas;
  • Een leerzame én leuke tijd;
  • Een goede doorstroom naar groep 8 of de middelbare school.

Tarieven

Wij bespreken graag uw wensen waarna wij een tarief op maat zullen opstellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Mirjam Berkenbosch - Veraar
Mirjam Berkenbosch – Veraar

Meer informatie

Wilt u weten wat Luzac voor uw school kan betekenen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Om u beter te kunnen adviseren kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.