Over ons

Luzac biedt al 40 jaar persoonlijk kwaliteitsonderwijs en examentrainingen voor leerlingen van andere scholen. In 2020 creëerden wij meer mogelijkheden voor leerlingen die geen onderwijs bij Luzac volgen, zoals studiebegeleiding en bootcamps. Maar we slaan ook graag de handen ineen met andere scholen, om samen te gaan voor het beste resultaat: trotse leerlingen, mooie cijfers en een goede doorstroom.

Sommige leerlingen zijn gebaat bij extra persoonlijke aandacht. Luzac gelooft dat ieder kind succesvol zijn schooltijd kan doorlopen, ook als dit in eerste instantie lastig lijkt. Luzac biedt al bijna 40 jaar onderwijs op maat, waarmee leerlingen onderwijs krijgen dat aansluit bij hun behoeften en groeien naar het hoogst haalbare niveau. We begonnen tegelijkertijd met onze intensieve en persoonlijke examentrainingen voor zowel onze eigen leerlingen als leerlingen van andere scholen. Dé ideale voorbereiding op de eindexamens. Het resultaat mag er zijn: leerlingen scoren gemiddeld 1 punt hoger op hun eindexamen.

We zien wat persoonlijke aandacht met leerlingen doet: obstakels verdwijnen en het zelfvertrouwen groeit. Daarnaast zien we de behoefte naar extra ondersteuning in de markt terug. Zo besloten wij meer mogelijkheden te creëren voor leerlingen van andere scholen. Vanaf september 2020 kunnen individuele leerlingen bij ons terecht voor meer aanvullende mogelijkheden, zoals studiebegeleiding, bootcamps, Cito-trainingen en de zomerschool. Maar wij gaan ook graag een samenwerking aan met andere scholen, zodat we samen de doorstroom kunnen bevorderen!

Samenwerken voor het beste resultaat

Als marktleider binnen het particuliere voortgezet onderwijs vinden we dat Luzac een partner moet zijn voor andere scholen. Door onze krachten te bundelen, zorgen we ervoor dat leerlingen met extra vertrouwen het beste uit zichzelf halen. Samen kunnen wij leerlingen de handvatten geven, waarmee ze goed voorbereid aan hun vervolgstap in het onderwijs beginnen.

Een oplossing voor elk individu

Luzac heeft voor elke leerling mogelijkheden die bij hem of haar passen. Daarnaast kunnen we samen een op maat gemaakte oplossing creëren, op basis van de behoefte van uw leerlingen.

Bent u benieuwd naar wat een samenwerking met Luzac voor uw school kan betekenen? Wij gaan graag in gesprek over onze mogelijkheden en hoe we onze samenwerking zouden kunnen vormgeven.

Ons aanbod

Neem contact met ons op

Mirjam Berkenbosch - Veraar
Mirjam Berkenbosch – Veraar

Meer informatie

Wilt u weten wat Luzac voor uw school kan betekenen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Om u beter te kunnen adviseren kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.