Nationaal Programma Onderwijs

Corona heeft een grote impact op het onderwijs. Het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) is in het leven geroepen om scholen te ondersteunen bij het herstel en de ontwikkeling van het onderwijs tijdens en na corona. Samen met uw school kan Luzac hieraan bijdragen met verschillende oplossingen voor uw leerlingen.

Samen invulling geven aan het NPO

Het Nationaal Programma Onderwijs kan worden ingezet voor de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en om slechte cijfers of leerachterstanden weg te werken. Luzac biedt vele mogelijkheden die extra ondersteuning kunnen bieden voor uw leerlingen. Van intensieve studiebegeleiding en bootcamps tot examentrainingen en onze zomerschool. Voor elke leerling is er een oplossing. Die kunnen wij, op basis van de behoefte van uw leerlingen, samen op maat creëren. Zo kunnen we samen zorgen voor een goede doorstroom.

Tarieven

Wij bespreken graag uw wensen waarna wij een tarief op maat zullen opstellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Mirjam Berkenbosch - Veraar
Mirjam Berkenbosch – Veraar

Meer informatie

Wilt u weten wat Luzac voor uw school kan betekenen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Om u beter te kunnen adviseren kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.